P-Café Alkmaar e.o.

Ontmoetingsplaats voor mensen met Parkinson en hun partners

Agenda P-Café Alkmaar  2019

Hiermee willen u in het kort informeren over het programma voor de komende periode van het P-Café Alkmaar.

Het Parkinson Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen),  hun partner, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Elk P-Café eindigt met een P-Loket: een mogelijkheid om uw persoonlijke vragen te stellen aan een professional van ParkinsonNet. 

Het programma van een P-Café ziet er als volgt uit:

09:30 uur  Inloop

10:00 uur  Workshop

11:30 uur  Sluiting

Wij vragen van u een entree van € 2,00 per persoon.

Een vrijwillige bijdrage is welkom. Dit kan door een donatie in onze (collecte) bus, maar kan ook door overboeking op ons rekeningnummer NL40RABO0156906244 t.n.v. Parkinson vereniging - Bunnik onder vermelding van 'P-Café Alkmaar'.  


 

 Agenda 201921 september
Het P-Cafe bestaat 10 jaar !!

Het begint om 15.00 uur. Het is in buurthuis de Oever (Oudorp). Het koor “kun je nog zingen” uit Warmenhuizen treedt op en neurochirurg Pepijn van den Munckhof (AMC/VU) doet een verhaal over DBS.

In verband met de verwachte belangstelling dient u zich vooraf aan te melden.

Nadere mededelingen volgen. 


15 oktober

Onderwerp nog niet bekend.

??

12 november

Ad Nouws - Psycholoog

 Vandaag is onze gast Ad Nouws. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in zijn praktijk als psycholoog. Hij is tevens auteur van van het boek 'Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen'. Hij wil aandacht besteden aan de onderwerpen 'afnemende wilskracht', 'on en off' en 'de invloed van stress'.

10 december

Einde jaar

Wij beëindigen het jaar zoals gebruikelijk in een sfeervolle setting met wat lekkers bij de koffie en een hapje. Er is ruimte voor een lied of gedicht of gewoon een ongedwongen gesprek.

Plaats van de bijeenkomst:

De Wijkplaats
Herenweg 14
1829 AG  Oudorp NH


Heeft u problemen met het vervoer? Meldt u zich bij ons, dan kijken wij of het mogelijk is om met iemand mee te rijden. Zie hiervoor de Contact pagina.