P-Café Alkmaar e.o.

Ontmoetingsplaats voor mensen met Parkinson en hun partners

Agenda P-Café Alkmaar  2019

Hiermee willen u in het kort informeren over het programma voor de komende periode van het P-Café Alkmaar.

Het Parkinson Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen),  hun partner, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Elk P-Café eindigt met een P-Loket: een mogelijkheid om uw persoonlijke vragen te stellen aan een professional van ParkinsonNet. 

Het programma van een P-Café ziet er als volgt uit:

09:30 uur  Inloop

10:00 uur  Workshop

11:00 uur  P-Loket

12:00 uur  Sluiting

Wij vragen van u een entree van € 2,00 per persoon.

Een vrijwillige bijdrage is welkom. Dit kan door een donatie in onze (collecte) bus, maar kan ook door overboeking op ons rekeningnummer NL40RABO0156906244 t.n.v. Parkinson vereniging - Bunnik onder vermelding van 'P-Café Alkmaar'. Agenda 2019:

 


 

12 maart

Onder het motto 'liefde voor het leven' komt Nienke Blom u informeren hoe afscheid een persoonlijker tintje kan krijgen. Niet wachten met het organiseren ervan totdat je ouder of ziek wordt. Tijdens deze presentatie krijgt u uit de praktijk een aantal ideeën aangereikt. 

Nienke is de spil van Libelle Uitvaartbegeleiding.


9 april 

Als je de leeftijd hebt bereikt dat je plannen wilt maken voor de nabije toekomst, wil je er ook een financieel plaatje bij hebben. Glenn Rietveld, financieel planner, geeft deze morgen een workshop hoe u dit kunt doen.


14 mei

Info WMO verzorgd door Gemeente Alkmaar

 


11 juni 

Lisette Mooij (fysiotherapeute) en Saskia Vroom (dansdocente) ontmoetten elkaar in 2018 tijdens een          P-Café  presentatie in Heiloo. Zij ontdekten dat beide disciplines veel overeenkomsten hebben. 

Op deze dag laten zij u meemaken wat dit heeft opgeleverd.


Zaterdag 21 september

Dit wordt de 100ste aflevering van het P-Café Alkmaar! 

Wij laten u nog weten wat we dan gaan doen.


15 oktober

Nog niet bekend.

12 november

Onderwerp nog niet bekend.Plaats van de bijeenkomst:

De Wijkplaats
Herenweg 14
1829 AG  Oudorp NH


Heeft u problemen met het vervoer? Meldt u zich bij ons, dan kijken wij of het mogelijk is om met iemand mee te rijden. Zie hiervoor de Contact pagina.