P-Café Alkmaar e.o.

Ontmoetingsplaats voor mensen met Parkinson en hun partners

Het P-Cafe Alkmaar e.o. heeft op 21 september haar 10 jarig bestaan gevierd. 

Het is een erg gezellige dag geworden met heel veel belangstelling. Namens alle medewerkers van het P-Cafe danken we u voor uw aanwezigheid. 

Klik op een foto voor een vergroting en blader door.


Privacywetgeving

 Zoals wellicht bekend is op 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan.

 Dit houdt voor ons in dat wij de nieuwsbrief en uitnodigingen voor het P-Café voor leden van de Parkinson Vereniging zullen versturen via de vereniging. De overige adressen worden door ons geïnformeerd. 

Bent u geen lid, dan moet u ons toestemming verlenen om uw gegevens te gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Als u helemaal niet niet meer wordt geïnformeerd, verzoeken wij u contact op te nemen met Piet Hageman 072-5740042.


Diapresentatie WMO van 12 meiTips over een goede Parkinsonzorg

Er is een folder uitgekomen met tips over goede Parkinsonzorg in het geval dat iemand met Parkinson tijdelijk in het ziekenhuis of revalidatiecentrum terecht komt. Het YouTube filmpje hierover vindt u hieronder.Presentatie over 'Voeding en Parkinson'

Tijdens de presentie van Petra Koot (ParkinsonNet) van 12 juni 2018 over 'Voeding en Parkinson'  is beloofd de dia presentatie via de site beschikbaar te stellen. Zie hieronder deze presentatie (klik onderaan de dia op Play of op Volgende). Ga met uw muis naar de onderzijde van de dia dan krijgt u een bedieningspaneeltje.


 

 

 

 

Presentatie neuroloog Ania Winogrodzka

Op 8 mei 2018 is tijdens het P-Café weer een presentatie gehouden door neuroloog Ania Winogrodzka van hetNoord-West Ziekenhuis te Alkmaar en Parkinsonverpleegkundige Koen Gilissen. Het was weer een zeer geslaagde bijeenkomst met dank aan Ania en Koen.


Hieronder heeft u de mogelijkheid om de uitdraai van de diapresentatie op uw gemak nog eens te bekijken. Klik onderaan de foto op Play of op Volgende). Ga met uw muis naar de onderzijde van de dia dan krijgt u een bedieningspaneeltje.